Quantum-Klank

Workshops


Workshops kunnen bestaan uit Tai Chi Tao, Klanken of een combinatie van deze twee.

Deze workshops zijn wellicht een leuk idee voor uw bedrijfsuitje of de jaarlijkse personeelsdag. Iedereen kan dan even tot rust komen, het hoofd leeg maken, maar ook samen plezier beleven.       

 De bedrijfsworkshops kunnen zowel in uw bedrijf als op een andere locatie plaatsvinden. 

Klankontspanningen zijn ook heerlijk om samen met vrienden of uw verenging te doen.

  Foto: Soundfulness®                              Prijzen op aanvraag

Workshop Tai Chi Tao    

Dit is een kennismaking met de Tai Chi Tao. We gaan onder meer Qi Gongs beoefenen, vijf elementen oefeningen doen, en meditatief lopen. Hierdoor is de workshop gevarieerd en komen lichaam en geest helemaal in balans.Qi gongs zijn reeksen losse oefeningen, vijf elementen oefeningen zijn doorlopende oefeningen en meditatief lopen is een heel langzame en sierlijke manier van lopen.

Omgaan met Klankschalen

Dit is vooral een kennismaking met klankschalen. Je leert een paar eenvoudige technieken om de klankschalen te bespelen en je leert luisteren naar de boventonen. Ook kun je de trillingen ervaren. Verder leer je waar je op moet letten bij aanschaf van een klankschaal.

Ted en Ina uit Leliestad vonden de workshop 'Omgaan met klankschalen' een verrassende en bijzondere  ervaring  "José liet ons de schalen op verschillende manieren ontdekken. Eerst alleen, daarna met elkaar. Het was een fijne workshop met prachtige afsluiting. En het aanraden waard".      

Chi-Klank Workshop

Dit is een combinatie van Tai Chi en klank. We gaan oefeningen doen waarin ook klank gebruikt wordt. Daarnaast leer je werken met verschillende instrumenten. Ook zullen we Tai Chi oefeningen doen op de klanken van de instrumenten. Het is een workshop vol verrassingen.

Klankworkshop

Hierin leer je veel over de instrumenten, met name de klankschalen, en je leert hoe je de stem kunt gebruiken. Je bent samen veel bezig met het maken van klank, maar ook met luisteren. Dit laatste doe je niet alleen met je oren, maar met het hele lichaam. 

Kinderworkshops

Ook voor kinderen zijn er leuke workshop mogelijk. Ze kunnen op een ongedwongen manier leren werken met klank, waarbij ze al hun zintuigen gebruiken en ook spelenderwijs Tai Chi oefeningen doen. Zo is er een leuke oefening waarin de kinderen een tocht door het oerwoud maken en daarbij allerlei dieren tegenkomen.

Vooral de combinatie Tai Chi en klank wordt door kinderen erg gewaardeerd. Misschien is dit een leuk idee voor een kinderfeestje. Dan kunnen er bijvoorbeeld ook zelf instrumenten worden geknutseld of mandala's gekleurd. Ook schminken behoort tot de mogelijkheden.

 

Dit zijn een paar voorbeelden van workshops. Er zijn nog vele andere mogelijkheden. Maak een afspraak om een en ander met mij te bespreken.

026-3114077, quantumklank@kpnmail.nl 

 

                

                              

 .

 

Upcoming Events

No upcoming events