Quantum-Klank

      DVD's, CD's en cadeaubonnen

 

DVD Vijf 5 -elementen oefeningen

Op deze DVD staan vijf filmpjes met een vijf elementen oefening. Deze zorgen voor een goede door-  stroming van de energiebanen, en maken spieren en gewrichten weer soepel.

prijs inclusief verzendkosten € 18,00

DVD dertien manen Qi Gong

Hierop zijn de dertien manen van de Maya kalender tot leven gebracht met Qi Gongs. Lichaam en geest worden hiermee in balans gebracht.

Prijs inclusief verzendkosten: € 18,00 

CD ontspanning met de vijf elementen

Ieder element van de Chinese vijf elementen leer heeft op deze CD zijn eigen klanken meegekregen. Deze werken diep ontspannend. Hieronder is een fragment van Vuur te beluisteren.

 Prijs inclusief verzendkosten: € 18,- . bestellen:quantumklank@kpnmail.nl

Meditatie CD

Op deze CD staan korte meditaties/visualisaties om heel even te kunnen ontspannen in de drukte van alledag. Hierna kun je weer helemaal opgeladen verder. Er staan 13 visualisaties op. Deze zijn samen goed voor ruim een uur ontspanning. Klankschalen

Prijs inclusief verzendkosten: € 18,- . Bestellen: quantumklank@kpnmail.nl

 

 

Cadeaubonnen:

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Dan is een cadeaubon voor een klankontspanning of een klankmassage misschien een idee. De ontvanger van de bon kan zich dan heerlijk laten verwennen door mooie, ontspannende klanken en even helemaal tot rust komen.

Een bon voor een klankontspanning in een groep is € 20,-pp.  Voor een individuele sessie € 60,-. 

Wanneer de klankontspanningen plaatsvinden kunt u vinden op deze website. Voor de individuele sessies kan een afspraak gemaakt worden.

 

 

 

Upcoming Events

No upcoming events