Quantum-Klank

      Heerlijk ontspannen met prachtige klanken

 

 

Klankontspanning

 Een klankontspanning ligconcert is puur genieten. Lekker liggen, niets doen en je heerlijk laten meedrijven op de klanken. Een klankontspanning is mogelijk voor groepen vanaf 4 personen. Dit kan bijvoorbeeld ook plaatsvinden bij uw vereniging of op uw werk of zelfs in de huiskamer. De verschillende akoestische instrumenten en mijn stem brengen u in een toestand van innerlijke rust en meditatie. De ontspanningen kunt u zowel liggend als zittend ondergaan.                                                                 

 

De meeste mensen vinden de klankontspanningen heel rustgevend. Ze kunnen daarna meestal ook heel goed slapen. Zoals Jan R. uit Westervoort het verwoordde: 'Ik voelde me na de klankontspanning enorm verkwikt en uitgerust".

Individuele klankmassage

Verwen uzelf met een heerlijke klankmassage, ook wel klankenbad genoemd. Door het gebruik van klankschalen en andere instrumenten om u heen zult u zich voelen alsof u ondergedompeld bent een bad vol prachtige klanken. 

Soms worden de instrumenten, in overleg, ook op het lichaam geplaatst. De trilling van de klanken kan dan diep in het lichaam doordringen. Het werkt ontspannend en helend. Het is als het ware een schoonheidsbehandeling van binnenuit die naar buiten uitstraalt. Hierna bent u weer helemaal ontspannen. Een prima manier om te onthaasten.

Duo klankmassage

Het is ook mogelijk om samen met uw partner, vriend(in) of bijvoorbeeld collega een klankmassage te ondergaan.  Zij aan zij op de klankzolder bij mij thuis tot rust komen en daarna heerlijk ontspannen samen een kopje thee drinken.

 

geef eens een cadeaubon voor een klankontspanning cadeau. Meer informatie vind u op: Prijzen en Tijden

 

 


 


                                                                        .