Quantum-Klank

Soundfulness®

De soundfulness® methode is een subtiele manier van communiceren door middel van klank. Hierdoor maak je verbinding met de diepste lagen van het bewustzijn. Met deze methode kun je bijvoorbeeld ook contact maken met demente bejaarden, verstandelijk gehandicapten of autistische kinderen. Het is bijzonder om te zien hoe onrustigen kalm worden, en apathische mensen juist gaan reageren. De methode kan overal worden toegepast. Bijvoorbeeld ook in de vertrouwde huiskamer van een zorginstelling.

Lichamelijke klachten kunnen ook behandeld worden met klank. De helende kracht van geluid is al eeuwen bekend. Bijvoorbeeld door het ritmisch bespelen van trommels of het zingen van mantra’s. Klankschalen zijn eveneens bekend om hun helende werking. Maar ook de menselijke stem kan genezen. Bij het luisteren naar een lied kun je tot in het diepst van je ziel geraakt worden. 

 

Geluid bestaat uit trillingen. Het menselijk lichaam resoneert met deze trillingen. Hierdoor kan de energie weer gaan stromen en kunnen eventuele blokkades opgeheven worden. Bovendien hebben alle organen en weefsels hun eigen frequentie. Als die niet in harmonie zijn kunnen er ziekten ontstaan. Je zou dat kunnen zien als een orkest waarin één instrument verkeerd gestemd is. Door het gebruik van klank kunnen alle trillingen weer op elkaar afgestemd worden en kan het lichaam zichzelf genezen.

 Andere mogelijkheden zijn een subtiel klankconcert verzorgen bij een uitvaart of stervensbegeleiding.

 Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen of bellen. quantumklank@kpnmail.nl, 026-3114077

 

 

 

Upcoming Events

No upcoming events